3 янв. 2008 г., 12:00

*** 

  Поэзия
808 0 5

Какво ли я изпратил Бог да каже

днес циганката,

тъй и не разбрах.

Проводих я по живо и по здраво

само с една цигара и вода.

Във бъдещето да погледна

дори не пожелах.

Сега ме гложди -

а може би изпратена била е

със мисия от Бог:

Да ме напъти,

да ми пожелае

щастливи пътища за цял живот...

1995 г.

© Надя Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??