3.01.2008 г., 12:00 ч.

*** 

  Поезия
804 0 5

Какво ли я изпратил Бог да каже

днес циганката,

тъй и не разбрах.

Проводих я по живо и по здраво

само с една цигара и вода.

Във бъдещето да погледна

дори не пожелах.

Сега ме гложди -

а може би изпратена била е

със мисия от Бог:

Да ме напъти,

да ми пожелае

щастливи пътища за цял живот...

1995 г.

© Надя Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??