20 окт. 2009 г., 21:40

* * * 

  Поэзия » Другая
545 0 4

 

 

 

 

                                                               От огън бликнала

                                                               сълза.

                                                               От обич,

                                                               скършена мечта.

                                                               От вяра, вятър

                                                               прероден.

                                                               Отеква вълчи вой,

                                                               смразил изсъхнала гора.

                                                               От паяжина потъмняло

                                                               слънцето,

                                                               прокрадва гилотинен

                                                               лъч.

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??