20.10.2009 г., 21:40 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
544 0 4

 

 

 

 

                                                               От огън бликнала

                                                               сълза.

                                                               От обич,

                                                               скършена мечта.

                                                               От вяра, вятър

                                                               прероден.

                                                               Отеква вълчи вой,

                                                               смразил изсъхнала гора.

                                                               От паяжина потъмняло

                                                               слънцето,

                                                               прокрадва гилотинен

                                                               лъч.

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??