Лоши времена и лошо време.
В бяла рокля до вратата чакам,
чакам те да дойдеш, да ме вземеш...
Аз мълча. В душата нещо щрака.
Лошо време. Лоши времената.
Дълги пътища до края на света.
Отключени - вратата и душата.
Бяла рокля, мокра от дъжда.
Нищо. Още дълго в мрака
мога спотаена да мълча.
Щом те има, значи ще те чакам.
В лошо време. В лоши времена.
© Мартина Все права защищены