1 abr 2007, 23:53

* * * 

  Poesía
790 0 2

Лоши времена и лошо време.

В бяла рокля до вратата чакам,

чакам те да дойдеш, да ме вземеш...

Аз мълча. В душата нещо щрака.

 

Лошо време. Лоши времената.

Дълги пътища до края на света.

Отключени - вратата и душата.

Бяла рокля, мокра от дъжда.

 

Нищо. Още дълго в мрака

мога спотаена да мълча.

Щом те има, значи ще те чакам.

В лошо време. В лоши времена.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??