2 мар. 2017 г., 18:17

*** 

  Поэзия » Другая
481 4 15

Небе, звезди, унила луна...

черен гарван, тъжна гора...

свито тяло, студена земя...

кървяща рана, нож в гръдта...

 

Вой на вълци, смразена снага...

тихи стъпки, женска ръка...

нежна ласка, пролята сълза...

топли тръпки, сгрята душа.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??