Небе, звезди, унила луна...
черен гарван, тъжна гора...
свито тяло, студена земя...
кървяща рана, нож в гръдта...
Вой на вълци, смразена снага...
тихи стъпки, женска ръка...
нежна ласка, пролята сълза...
топли тръпки, сгрята душа.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени