11 авг. 2009 г., 15:32

* * * 

  Поэзия
404 0 0

Не те обичам,

защото съществуваш,

защото си прекрасен,

защото си неземен,

Не те обичам,

защото сме на този свят,

защото мога да те видя,

защото те целувам,

защото се събуждаш и заспиваш.

Не те обичам,

защото мога да те срещна,

защото мога да ти дам душата си,

защото ти си вечност и нежност.

Обичам те,

защото съм будна и жива,

защото тази вселена за теб се е родила,

защото мога да мечтая

за теб, за себе си, за този свят,

защото мога да живея

с тази космическа любов.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??