Шест на нула?!
Какъв срам..?
Точно определение
немога да дам.
Но може ли той
да се сравнява
със срама
на цялата държава,
който лепнаха й
на челото
група олигофрени
лице на злото?
Група, на трибуните
седнал по здрач,
с жестове на маймуните,
на официален мач,
в неговото начало,
в първото му полувреме,
посрами България
без да й дреме!
И те родени от майка,
може би юнашка,
но какво е възпитала -
клика просташка?!
Плюя аз
на такава демокрация
дето малка група
срами цяла нация!
© Никола Яндов Все права защищены