19.10.2019 г., 7:53 ч.

6: 0 

  Поезия » Гражданска
777 0 0

                                       Шест на нула?!

                                       Какъв срам..?

                                       Точно определение 

                                       немога да дам.

                                       Но може ли той

                                       да се сравнява

                                       със срама

                                       на цялата държава,

                                       който лепнаха й

                                       на челото

                                       група олигофрени

                                       лице на злото?

                   

                                      Група, на трибуните

                                      седнал по здрач,

                                      с жестове на маймуните,

                                      на официален мач,            

                                      в неговото начало,

                                      в първото му полувреме,

                                      посрами България

                                      без да й дреме!

                 

                                      И те родени от майка,

                                      може би юнашка,

                                      но какво е възпитала -

                                      клика просташка?!

       

                                      Плюя аз

                                      на такава демокрация

                                      дето малка група

                                      срами цяла нация!

 

                                      

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??