Глупостта ми е голяма.
Глупостта ми мяра няма,
тя помага ми във всичко
да откривам! Да обичам!
Благодарна си оставам,
глупостта ми е подарък.
Всичкото е тя във мене -
и невинност, и наивност.
Лъжете се, че е бреме!
© Благодат Все права защищены