Feb 19, 2011, 2:55 PM

* * * 

  Poetry
377 0 0

Глупостта ми е голяма.

Глупостта ми мяра няма,

тя помага ми във всичко

да откривам! Да обичам!

 

Благодарна си оставам,

глупостта ми е подарък.

Всичкото е тя във мене -

и невинност, и наивност.

Лъжете се, че е бреме!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??