19 feb 2011, 14:55

* * * 

  Poesía
378 0 0

Глупостта ми е голяма.

Глупостта ми мяра няма,

тя помага ми във всичко

да откривам! Да обичам!

 

Благодарна си оставам,

глупостта ми е подарък.

Всичкото е тя във мене -

и невинност, и наивност.

Лъжете се, че е бреме!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??