19.02.2011 г., 14:55 ч.

* * * 

  Поезия
375 0 0

Глупостта ми е голяма.

Глупостта ми мяра няма,

тя помага ми във всичко

да откривам! Да обичам!

 

Благодарна си оставам,

глупостта ми е подарък.

Всичкото е тя във мене -

и невинност, и наивност.

Лъжете се, че е бреме!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??