31 окт. 2015 г., 00:13

* * * 

  Поэзия
325 0 0

Кръстопът

 

Ето моя град и моето море

под невиждано, чуждо небе.

Къде съм аз сега

сред тези чудеса?

 

 

Какъв е този път

сред пустий горски рът.

Отговор в загадката не ще открия,

дори в мъглата да се скрия.

 

 

Но тя е мека и приятна,

макар напълно необятна.

Спасението е далеч от нея,

а да бягам не умея.

© Дафинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??