Oct 31, 2015, 12:13 AM

* * * 

  Poetry
327 0 0

Кръстопът

 

Ето моя град и моето море

под невиждано, чуждо небе.

Къде съм аз сега

сред тези чудеса?

 

 

Какъв е този път

сред пустий горски рът.

Отговор в загадката не ще открия,

дори в мъглата да се скрия.

 

 

Но тя е мека и приятна,

макар напълно необятна.

Спасението е далеч от нея,

а да бягам не умея.

© Дафинка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??