Светът, във който съм роден -
със него и ще си отида!
Ще го браня -до последно!
Свил се - като какавида.
Най хубавата дума-Мамо!
Добрият старец горе.
Езикът български и знамето.
За тях,
до края
ще се боря!
И дори когато някой ден,
светът тотално се побърка,
Моят Свят,
Със Мен
единствено
ще падне мъртъв!
© Кольо Колев Все права защищены