2.08.2023 г., 22:03 ч.

*** 

  Поезия » Друга
125 0 0

Светът, във който съм роден -

със него и ще си отида!

Ще го браня -до последно!

Свил се - като какавида.

 

Най хубавата дума-Мамо!

Добрият старец горе.

Езикът български и знамето.

За тях,

до края

ще се боря!

 

И дори когато някой ден,

светът тотално се побърка,

Моят Свят,

Със Мен

единствено

ще падне мъртъв!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??