Леден вятър ниже всичко живо.
Листа се ронят мъртви към покоя.
Свят, претрупан с миризма на сиво,
свят, претрупан с празнота.
Отдавна смисълът приключи му престоя.
Шумно е,
но аз във този свят,
не, не мога и не ще стоя...
© Безстрашна Все права защищены
откраднати парчета радост се топят.
Свършва чашата ми с живата вода,
моля се за помощ но сезоните мълчат...
Поздрав най-сърдечен!