24 янв. 2013 г., 10:29

-------- 

  Поэзия » Другая
1299 1 13

Да се чувстваш нужен!

Да поглеждат идеш ли?

Да те чакат на прага.

Да ти отворят врата.

Да те намокрят сълзи.

Да усетиш прегръдка.

Да те залее любов.

Да поседнеш тихо.

Да целунеш ръце.

Да поискаш прошка.

Да погалиш коси.

Да погледнеш нагоре.

Да измолиш отсрочка.

Да се не склопват очи!

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??