24.01.2013 г., 10:29 ч.

-------- 

  Поезия » Друга
1295 1 13

Да се чувстваш нужен!

Да поглеждат идеш ли?

Да те чакат на прага.

Да ти отворят врата.

Да те намокрят сълзи.

Да усетиш прегръдка.

Да те залее любов.

Да поседнеш тихо.

Да целунеш ръце.

Да поискаш прошка.

Да погалиш коси.

Да погледнеш нагоре.

Да измолиш отсрочка.

Да се не склопват очи!

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??