4 июн. 2008 г., 20:45

*** 

  Поэзия » Любовная
508 0 2

И ето, че се спуска пак нощта,

жигосана от хиляди звезди.

И тази тъй безсмислена луна,

когато ти до мен не си...

А утринната, чистата роса,

в която, зная, бос ще стъпваш ти...

Това са тихо плакани в нощта...

сълзи... от моите очи...

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??