1 янв. 2008 г., 16:25

*** 

  Поэзия
825 0 7

Като циганка с метла

минават дните през душата ми

и обират миналото -

спомени, любов.

Просветва чисто,

докато след месец, два

отново накапят листа,

навее прах и пръст.

От минало към бъдеще -

циганка с метла...

1986

© Надя Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??