4 дек. 2018 г., 21:39

*** 

  Поэзия » Любовная
497 2 0

 

Луната е зловеща.

Луната казва нещо.
Трепти дъхът на вятъра 
в простора черен на ден обикновен.
А лилиите дишат своят въздух.
А ти си с мен.
И ведра е зората
на утрото в недрата. 
И тежка е усмивката ни,
когато сме един до друг.
Тогава слънцето се извисява, за да ни стори път,
а залеза се кланя пред нашта горда стръмнина.

 

2001

 

© Хел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??