11 авг. 2024 г., 16:06

... 

  Поэзия
139 7 11

                        посветено 

 

Тя отлита нанякъде с неизвестна посока.
В мен сърцето разкъсано, сякаш спира да бие.
Аз те моля единствено - теб, от високото,
изпрати ѝ любов и добра орисия.

Нека там по света - пъстър и необятен
свойта истина в шепичка слънце открие,
да усеща с душата си всеки верен приятел,
най-щастливите пътища да отваря с магия.

Аз криле съм ѝ дала - дай ѝ вятър надежден.
Върховете си с вяра да изкачва. Да може
да се връща понякога с огън копнежен.
Тя отлита нанякъде... Ти, пази ми я, Боже!

© Деа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??