Понеже ний участници сме
в таз борба
между добро и зло
и случи ни се случката сега
случайно не,
а в близост до деня
кога разпнат бе
на кръстта Христа
понесъл греховете на света
и победил смърта
възкръстна, възнесе се при Отца
И не свеща да палим
от падналия огън,
а с Божията помощ
да минем през този огън
и да излезем пречистени
от другата страна
с вдигната глава:
Ти вече власт над нас
нямаш: сатана.
© Румяна Щерева Все права защищены