10 окт. 2010 г., 12:05

* * * 

  Поэзия » Любовная
708 0 0

Обичам тишината, обичам самотата,

обичам да плача и ти да не знаеш.

Обичам да легна, в кълбо да се свия

и тихо със длани сълзите да трия.

Обичам, когато дъждът ме намокри,

когато усмивката детска изтрие...

Защо ми е нужна? Не ща да се върне,

когато няма кой да ме прегърне.

© Любомир Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??