Oct 10, 2010, 12:05 PM

* * * 

  Poetry » Love
706 0 0

Обичам тишината, обичам самотата,

обичам да плача и ти да не знаеш.

Обичам да легна, в кълбо да се свия

и тихо със длани сълзите да трия.

Обичам, когато дъждът ме намокри,

когато усмивката детска изтрие...

Защо ми е нужна? Не ща да се върне,

когато няма кой да ме прегърне.

© Любомир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??