2 дек. 2009 г., 22:08

* * * 

  Поэзия
481 0 0

Изморих сеИзтощих се!

Писна ми от това!

Писна ми от вечната

борба с моята съдба.

Бориш се и си мислиш,

че си на върха,

докато не се окаже, че

това е нейната игра.

И успехът ти всъщност

е поредната шега.

Отказваш се от света

и затваряш се в самота.

Молиш се да спре това,

молиш се за вечната тъма.

Но тогава тя подновява

своята игра и

подава ти ръка.

И животът ти минава

все така.

В нейната безкрайна

и безмилостна игра!!!

© Йолина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??