11 окт. 2017 г., 14:06

***** 

  Поэзия » Любовная
338 3 8

Ръката ти по тялото ми свири

рапсодия във светло синьо.

Отваря се небето 

и пада пух от ангелски криле.

Разтварям се във тази нежност

събрала всички цветове

и рисувам със сърцето

безбройно много светове

 

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??