Ръката ти по тялото ми свири
рапсодия във светло синьо.
Отваря се небето
и пада пух от ангелски криле.
Разтварям се във тази нежност
събрала всички цветове
и рисувам със сърцето
безбройно много светове
© Слава Костадинова Todos los derechos reservados