1. Инстинкти,
слепи сетива.
Любов
в позната майчина ръка.
2. Усмивката ти първа.
Първи стъпки.
Луни, слънца...
безброй прегръдки.
3. Край теб
хилядa необятни тайни.
И страх от тъмно
в спомени нетрайни...
4. Изричаш
милион въпроси,
откриваш истини
- добри и лоши.
5. Игри,
приятелствa, закани...
През смях и плач
и колене във рани.
6. Бунтовни дни.
Болезнени уроци.
Първа любов.
И първите пороци.
7. Живот
на бързи обороти.
Meчти на глас
за бъдеще по ноти...
8. Борба.
Във бронята на зрялост
сърце и разум
правят цялост.
9. Едно и също.
Ден след ден
аз още търся теб,
ти мен?
10. Дни мъдри...
В белите одежди
за бъдното
погребваме надежди...
11. И пак инстинкт,
и слепи сетива -
преди смъртта
или пък вечността...
© Грошъп Все права защищены
мисля си обаче, че без номерацията идеята няма да се изгуби. лично мнение.
п.п. хареса ми!