3 июл. 2013 г., 19:59

* * * 

  Поэзия » Любовная
378 0 0

Любов и страст

 

    Любов и страст в сърцето ми се сливат,

       в трепети от копнеж и екстаз го обвиват,

в огнени реки от надежда го заливат,

   надежда за мечтаното и тъй желаното.

                                               Любовта бавно ме изпепелява,

                  а страстта внезапно ме връхлита и подлудява.

                    Колкото и да се боря, желанието ми надделява...

© Кремена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??