Jul 3, 2013, 7:59 PM

* * * 

  Poetry » Love
377 0 0

Любов и страст

 

    Любов и страст в сърцето ми се сливат,

       в трепети от копнеж и екстаз го обвиват,

в огнени реки от надежда го заливат,

   надежда за мечтаното и тъй желаното.

                                               Любовта бавно ме изпепелява,

                  а страстта внезапно ме връхлита и подлудява.

                    Колкото и да се боря, желанието ми надделява...

© Кремена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??