14 дек. 2009 г., 12:06

----- 

  Поэзия
448 0 0

Усещам ръката ти в моята,
така топла и нежна.
Чувствам дъха ти на шията си,
виждам усмивката
и блясъка в очите ти.

 

Каза, че ме обичаш -
истина ли бе?
Не знам - аз просто онемях.

 

Частичка от сърцето ми си взе,
отнесе я със себе си в нощта.
И след това остана празнота,
която трябва да запълня.

 

Но как се прави?
Аз не успях. Да, той
донякъде го направи.
Но ти се върна
и всичко се повтори.

© Снежина Бенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??