Усещам ръката ти в моята,
така топла и нежна.
Чувствам дъха ти на шията си,
виждам усмивката
и блясъка в очите ти.
Каза, че ме обичаш -
истина ли бе?
Не знам - аз просто онемях.
Частичка от сърцето ми си взе,
отнесе я със себе си в нощта.
И след това остана празнота,
която трябва да запълня.
Но как се прави?
Аз не успях. Да, той
донякъде го направи.
Но ти се върна
и всичко се повтори.
© Снежина Бенева Todos los derechos reservados