Любовта си идва и отива -
често кратка, рядко трайна,
но винаги след себе си оставя
пепел от пожари.
Изживените моменти - сливане
до съвършенство или пък
стая, пълна с несбъднати мечти.
Споменът остава, да напомня,
че в сърцето е изронена пътека
с кървави следи, но стърчат
разнопосочните табели с един въпрос -
"Къде си ти?"
© Екатерина Василева Все права защищены