19.11.2011 г., 16:37 ч.

* * * 

  Поезия
384 0 0

Любовта си идва и отива -

често кратка, рядко трайна,

но винаги след себе си оставя

пепел от пожари.

Изживените моменти - сливане 

до съвършенство или пък

стая, пълна с несбъднати мечти.

Споменът остава, да напомня,

че в сърцето е изронена пътека 

с кървави следи, но стърчат 

разнопосочните табели с един въпрос -

"Къде си ти?"

© Екатерина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??