12 окт. 2008 г., 21:15

А даже не разбра 

  Поэзия » Любовная
975 0 3
Защо, кажи ми, аз допуснах
отново да ме сполети това?
Защо, кажи ми, пак те пуснах
в сърцето си... а даже не разбрах кога.

Защо във тебе пак се влюбих
като наивно мъничко дете?
И пак сърцето си изгубих -
спаси го, моля те - не искам да умре...

Безпомощно ръце отпускам,
в главата ми е мисълта една -
че хубавите мигове пропускам...
заради теб... а ти дори не го разбра.

И пак заради тебе страдам,
падам, ставам и напред вървя.
За любовта ти всичко давам,
но ти дори не го разбра.

© Калина Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??