3 мар. 2010 г., 22:47

А колко е просто? 

  Поэзия » Любовная
581 0 0

Пролет е навън, а зима е в мен.
Песни звучат, сърцето кърви.
Небето над мен е пълно с мечти.
Разбити сърца рисуват любов.


     А колко е просто да подадеш ръка,
     да ме докоснеш със топла длан!
     А колко е просто да бъдеш до мен,
     да бъдем щастливи, да бъдем добри!
     А колко е просто, когато до теб,
     щом имаш нужда - има човек!


Вятър шуми в клоните пак.
Падат листа, отронват се дни.

Ронят сълзи мъртви души.
Самотна звезда грее в нощта.


    Навън заваля, стопи се, тъга!
    Аз вече не искам да бъда сама!


    А колко е просто  да бъдеш до мен!
    А колко е просто да бъда до теб!





    

    

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??