Дали лъжата,дава облекчение...
на тези дават и живот,или просто
е прелюдия на по дълбок предлог.
А истината,тя какво е!?
Ръка подадена от Бог...
Библия, в която вярват болни,
мечтаещи за нов живот.
Кама, по нея кръв се стича...
Героят в смъртен гърч мълви!
На пакостника никой ,никога
не опонира...от страх
на себе си да не навреди.
Дали лъжата дава облекчение?
Ръка ли е ,подадена от Бог?
Героят,щом умре,герой ли става?
Дали лъжата е лъжа, а може би е друго.
© Ангел Все права защищены