7 июл. 2006 г., 17:37

* * *(а огън ми е във гръдта) 

  Поэзия
599 0 7
А огън ми е във гръдта,
пламти от всички краища безумно.
Горя си сам - бездимно и безшумно,
с напълно осъзната правота!

След половин живот не станах Бог...
Асфалт и прах - какъв велик напредък!
....................................
Недей ми се присънва срещу петък!
Ще водя себегубен монолог!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??