Jul 7, 2006, 5:37 PM

* * *(а огън ми е във гръдта) 

  Poetry
592 0 7
А огън ми е във гръдта,
пламти от всички краища безумно.
Горя си сам - бездимно и безшумно,
с напълно осъзната правота!

След половин живот не станах Бог...
Асфалт и прах - какъв велик напредък!
....................................
Недей ми се присънва срещу петък!
Ще водя себегубен монолог!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??