11 авг. 2007 г., 14:37

А ти ? 

  Поэзия
749 0 3
Защо се смееш, клетнико?
Може би на това, че бедна съм била...
а какво имаш ти?
Я се позамисли...
аз имам приятели добри,
нещо, което не се купува с пари!
А ти - лъскави коли
и куп кукли за игра.
Аз имам любов,
а ти?
Или може би в поредния
бордей пак плащаш за това...
Аз имам щастие,
а ти щастлив ли си
като всичко си купуваш
с пари?

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??