7 авг. 2014 г., 18:15

*** 

  Поэзия
316 0 5

Вече 30 години поделяме -
хляба, въздуха и постелята.
Болките си лекуваме 
и разчитаме мислите...

Ту наужким, ту други убийствено истински...
И си бършем сълзите.
И превързваме раните...

Всъщност за обич такава от дете съм мечтала...
И не питай за тези години какви и колко мигове помня...
Разбрах що е Обич - не измислена, не напудрена, но огромна...

 

 

 

© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??