Искри денят, божествен, свечерява,
причудности красиви сътворява,
а залезът прегръща те с лъчите,
аз нежно те целувам по косите.
Вълшебница дошла от светлината,
с милувка ме завиваш в тъмнината,
от устните ти страстите отпивам,
притихнал във нозете ти, заспивам.
Сънувам ято птици, във небето,
и песни на щурците, във полето,
цветя и билки, танцa на пчелите,
и повикa любовен на сърните.
Човеци сме, с любов сме напоени,
за радост и наслади сме родени.
Аз жадно те милея до полуда,
и любя те със обич, и се будя.
Искри денят, и слънцето изгрява,
събуден съм в съня, но той остава,
и с Феята с вълшебствата, красиви,
политаме усмихнато, щастливи.
© Александър Все права защищены