17.02.2017 г., 20:22 ч.

*** 

  Поезия » Друга
940 0 3

Искри денят, божествен, свечерява,

причудности красиви сътворява,

а залезът прегръща те с лъчите,

аз нежно те целувам по косите.

 

Вълшебница дошла от светлината,

с милувка ме завиваш в тъмнината,

от устните ти страстите отпивам,

притихнал във нозете ти, заспивам.

 

Сънувам ято птици, във небето,

и песни на щурците, във полето,

цветя и билки, танцa на пчелите,

и повикa любовен на сърните.

 

Човеци сме, с любов сме напоени,

за  радост и наслади сме родени.

Аз жадно те милея до полуда,

и любя те със обич, и се будя.

 

Искри денят, и слънцето изгрява,

събуден съм в съня, но той остава,

и с Феята с вълшебствата, красиви,

политаме усмихнато, щастливи.

 

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??