12 нояб. 2009 г., 22:12

*** 

  Поэзия » Пейзажная
555 0 2

***

Красива зимна нощ

и толкова снежинки бели

небето сипе над града.

Потънал в приказен разкош,

завит под снежните постели,

притихнал спи света.

 

Сребриста лунна светлина

облива къщи и дървета.

Отде е тази дивна красота,

която радва истински човека?

Как тихо е, пързалките мълчат...

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??