12.11.2009 г., 22:12 ч.

*** 

  Поезия » Пейзажна
544 0 2

***

Красива зимна нощ

и толкова снежинки бели

небето сипе над града.

Потънал в приказен разкош,

завит под снежните постели,

притихнал спи света.

 

Сребриста лунна светлина

облива къщи и дървета.

Отде е тази дивна красота,

която радва истински човека?

Как тихо е, пързалките мълчат...

© Мария Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??